SAMTAL

Till mig är du välkommen för samtal. Det är ditt behov och dina önskemål som styr om det blir under en längre period eller några enstaka gånger. Viktiga förutsättningar för en lyckad terapi mellan dig och mig är att den terapeutiska relationen utvecklas förtroendefullt och att våra samtal är konfidentiella.


Jag arbetar under tystnadsplikt och allt som kommer fram under våra samtal är sekretessbelagt. Jag följer Huma Novas etiska regler, läs mer på www.humanova.se

Tankar om livet

Funderar du över meningen med tillvaron? Saknar du balans mellan arbetsliv och fritid? Då är du inte ensam. De flesta av oss går igenom perioder när vi ifrågasätter meningen med allt och vårt förhållningssätt till livet. Då är det bra att prata med en professionell samtalsterapeut som du kan dela dina tankar med och som kan hjälpa dig att nysta ut känslorna.

Acceptans är nyckeln

En terapeut lyssnar utan att värdera. Det gör det lättare att prata om svåra saker. Jag hjälper dig också att tänka annorlunda, att få dig att nå nya insikter och perspektiv. Samtalsterapi är ett samlingsnamn för olika verksamheter där man använder samtal för att ge råd eller behandla problem.  Ordet terapi kommer från grekiskan som betyder vårda och behandla. Dina behov och önskemål styr hur ofta vi behöver träffas.

Balans ger hälsa

Jag erbjuder en terapiform som kallas psykosyntes. I en psykosyntes är samspelet mellan kropp och själ och mellan känsla och intellekt viktigt. Har vi balans mår vi i regel bra. Obalans däremot kan skapa både psykisk och fysisk ohälsa. Läs mer om psykosyntes på Psykosyntesförbundets hemsida.

En utvecklingsresa

Man kan betrakta psykosyntes som ett förhållningssätt till livet. Vi terapeuter ser det som kallas problem snarare som en utvecklingsresa genom livet. En resa som vi alla gör men på lite olika sätt. Psykosyntesen kan sammanfattas med fyra enkla ord:
Bli den du är!

Vad kostar det?

Prova på samtals-/parterapi

50 min för 450 kr.
Första mötet lär vi känna varandra och du får skapa dig en uppfattning om jag är rätt terapeut för dig.

 

Samtalsterapi

60 min 600 kr


Parterapi

90 min 900 kr


Bokar du in dig på 10 besök är 10:e besöket kostnadsfritt. Icke avbeställd tid debiteras. Alla priser är inklusive moms.

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag!

Denna sida använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att du fortsätter använda sidan accepterar du att vi använder dessa.

Ok